Wat is architectuur precies? Welke smaken zijn er? En vooral: wat levert het me op? Vragen waarop u antwoorden kunt krijgen door het volgen van een passende architectuurtraining. AG4IT combineert kennis van verschillende architectuurraamwerken met het toepassen daarvan in de praktijk. Wilt u meer grip krijgen op veranderingen dan kan een architectuurtraining een goede eerste stap zijn.

Trainingen

Architectuur is een breed vakgebied. Termen worden vaak op verschillende manieren gebruikt. Via een architectuurtraining kunt u zicht krijgen op wat architectuur allemaal inhoudt en voor u te bieden heeft. AG4IT verzorgt algemene architectuurtrainingen (bijv. enterprisearchitectuur) of trainingen die op een sector of organisatie zijn toegespitst.

Theorie en praktijk

Bij trainingen van AG4IT worden theorie en praktijk met elkaar verbonden. Zodat u leert wat wereldwijd en in Nederland qua architectuur beschikbaar is. Maar ook wat er in de praktijk mee wordt gedaan en wat het oplevert. Ad heeft als architect meegewerkt aan de GEMMA referentiearchitectuur voor gemeenten en veel ervaring met toepassing daarvan in de praktijk. Trainingen van AG4IT kenmerken zich door een pittig programma dat u in korte tijd veel nieuwe kennis en inzichten oplevert.

Praktisch

Ad is TOGAF gecertificeerd en verstaat de kunst om ingewikkelde dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen. Trainingen zijn mogelijk via een opleidingsinstituut of, op aanvraag, via een in-company training. De inhoud van de training wordt dan in overleg bepaald.
Opleidingsinsituten waar Ad eerder trainigen verzorgde zijn onder andere:

© 2018 - AG4IT