Bedrijven werken steeds meer digitaal. Ontwikkelingen als 'cloud', 'mobile' en 'social' vragen om een integrale benadering. Met aandacht voor zowel bedrijfskundige als technische aspecten. Zodat er uit wordt gehaald wat er in zit.

Cloud

Cloud omgevingen zijn het platform dat consumenten en bedrijven tegenwoordig ongekende functionaliteit leveren. De manier waarop we met IT omgaan is fundamenteel veranderd. Afnemers kiezen zelf wat ze nodig hebben en bepalen of iets goed is of niet. Voor bedrijven is het gebruiken van cloud voorzieningen geen "of" maar een "wanneer en hoe" vraag. Als gecertificeerd Cloud Architect kan AG4IT u hierbij ondersteunen.

Dienstverlening

Consumenten verwachten tegenwoordig goede online dienstverlening. Een rondje op het internet laat zien dat veel bedrijven hier nog niet in slagen. Een traditionele website met wat digitale formulieren voldoet niet meer. Ontwerpen vanuit klantperspectief, optimaal ondersteunen van mobiel en integreren van social media zijn zaken die een andere denkwijze en houding vragen. Eentje waarbij integraal wordt gekeken naar wat je wilt bieden en hoe je dit op een moderne manier kunt realiseren.

Samenwerking

De wereld verandert in hoog tempo in een netwerk van onderling verbonden delen. Organisaties, applicaties en IT-componenten moeten niet alleen kwaliteit leveren, maar ook onderling kunnen samenwerken. Het onderscheid tussen binnen en buiten vervaagt daarbij. Informatie moet "grenzeloos" kunnen worden uitgewisseld. Traditionele benaderingen en oplossingen schieten daarbij tekort. AG4IT ondersteunt bij werken binnen netwerken, met IT die maximaal ondersteunt.


© 2018 - AG4IT